PR: KMD og FastPassCorp samarbejder om sikkerhed og kundeservice

Det danske it-selskab KMD har valgt FastPassCorp som samarbejdspartner og leverandør af løsninger til forbedret kundeservice og sikkerhed ved password problemer.

FastPassCorp ser store muligheder for øget udbredelse af FastPass i Danmark gennem et nyt samarbejde med KMD. FastPass tilbydes fremover af KMD til især det danske marked som enten en cloud løsning eller en lokal løsning. Med KMDs stærke position i det danske marked forventer vi en god vækst i årene fremover.

For FastPassCorp er det en meget vigtig samarbejdsaftale, der bekræfter den strategiske satsning på at udvikle og udbrede FastPass til store internationale managed service providers og outsourcing firmaer som KMD.

KMD’s Johan Skriver Frydensberg Business Line Director, udtaler: ” Det er vigtigt for os at kunne levere moderne og enkle løsninger, som kan hjælpe kunderne med at øge sikkerheden og effektivisere deres hverdag. Samarbejdet med FastPassCorp er endnu et skridt i den retning.”

CEO Finn Jensen FastPassCorp : “Vi er stolte over den tillid KMD viser os, og ser frem til at støtte KMD med at udbrede sikker password håndtering til KMD’s kunder”.

Om KMD
KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har dattervirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. Læs mere på www.kmd.dk

FastPassCorp A/S er en dansk software virksomhed. Løsningerne udbredes internationalt gennem samarbejde med partnere og store managed service providers. FastPass løsninger dækker password selvbetjening, workflow til manuel autentifikation af password, password policy og multi factor autentifikation.

 

For yderligere informationer se www.fastpasscorp.com

FastPass Corps’s administrerende direktør Finn Jensen svarer gerne på spørgsmål og giver kommentarer: 24 81 12 79 / fj@fastpasscorp.com  www.fastpasscorp.com

Scroll to Top