FastPassCorp omtalt i ITWATCH vedr FirstNorth serie

FastPassCorp omtalt i ITWATCH vedr FirstNorth serie

Kære investor, branchemediet ITWATCH kører en serie om FirstNorth. I den forbindelse blev også FastPassCorp kontaktet og gav sit besyv med. https://itwatch.dk/ITNyt/Startup/article16948811.ece

Da artiklen er bag et medlemslogin, så har vi her samlet citaterne fra Finn Jensen:

ITWatch Finn Jensen

De fremførte argumenter gør sig i større eller mindre grad også gældende for de tilbageværende 39 virksomheder på First North i København, men hos Fastpasscorp er det ikke et tema at gøre de afnoterede virksomheder kunsten efter.

Det understreger Finn Jensen, administrerende direktør i softwarevirksomheden, over for ITWatch.

Han anerkender, at kursen på selskabets aktie har taget et alvorligt dyk siden noteringen i 2007, men det ændrer ikke på, at Fastpasscorp fortsat lukrerer på sin notering, oplyser han.

”Den allerstørste værdi og grunden til, at vi ikke har gjort os tanker om at forlade First North, er, at 80 pct. af vores omsætning kommer fra udlandet, hvor vi er komplet ukendte. Det at være på en Nasdaq-ejet børs, også selvom det er en vækstbørs, giver stor troværdighed og tillid til, at vi har orden i tingene,” siger Finn Jensen.

”Så vi har en markedsføringsfordel, som retfærdiggør det bøvl og de omkostninger, der er ved at være noteret på First North,” siger han.

Finn Jensen peger samtidig på styrken ved at have en bred ejerskare bag firmaet, ligesom tilstedeværelsen på First North gør det nemmere at tilbyde warrants til firmaets medarbejdere.

”Det er betydeligt nemmere, når der er en ekstern prissætning på aktierne,” siger han.

Børsnoteringen giver også adgang til kapitalrejsning, men den mulighed har har Fastpasscorp ikke brugt siden 2009.

Markedet bestemmer værdien

Hvordan forholder du dig til, at jeres kurs er faldet med knap 90 pct., siden I blev noteret?

”Vi har alle i ledelsen en stor forhåbning om at se vores hårde arbejde belønnet ved en højere prissætning. Men vi kan ikke komme og sige, at prissætningen på aktien er for lav. Den er, hvad markedet synes, den er værd. Vi synes, vi har haft noget modvind siden corona, men vi er optimistiske omkring, at vi er i stand til at komme med betydeligt bedre nyheder i fremtiden, og at det nok skal blive afspejlet i aktiekursen over tid,” siger Finn Jensen.

 

Scroll to Top