FastPassCorp omtalt i IT-WATWCH vedr årsregnskab

FastPassCorp omtalt i IT-WATWCH vedr årsregnskab

Kære investor, branchemediet ITWATCH interviewede Finn Jensen i anledning af årsregnskabet og Finn’s fratræden som direktør. Se hele artiklen her: https://itwatch.dk/ITNyt/Brancher/software/article16996522.ece?utm_source

IT Watch Finn Jensen

Da artiklen er bag et medlemslogin, så har vi her samlet nogle få afsnit fra artiklen:

..........

I september 2023 blev det famøse Las Vegas-hotel MGM ramt af et omfattende hackerangreb, som bl.a. plagede hotellets verdenskendte casino i flere dage.

Hotellet gik efterfølgende ud og forklarede, at hackerangrebet bl.a. skyldtes en menneskelige fejl, da selskabets servicedesk var kommet til at udlevere data til de forkerte.
Umiddelbart efter denne udmelding begyndte der at tikke usædvanligt mange henvendelser ind hos et lille firma i Danmark, og denne interesse, der er forsat ufortrødent, udgør grundpillen i firmaets forventning om at sætte punktum for en treårig periode med underskud.

.............

"Alle er enige om, at social engineering er et problem. Det har imidlertid ikke haft fokus og prioritet, så det har taget længere tid for os at få salget af produktet igangsat. Vi troede, det ville ske i 2023, men det gjorde det ikke. I 2024 har vi rigtig gode grunde til at tro, at bølgerne er vendt, og vi begynder at have medvind,” siger Finn Jensen, storaktionær og adm. direktør i Fastpasscorp indtil 1. april i år.

Væksten skal derfor hentes gennem det nye produkt inden for cybersikkerhed.

”Vi er firstmover på at lave en sikker løsning til processen, hvor folk ringer ind til en servicedesk og giver sig ud for at være en anden, end de er. Det har vi store forventninger til,” siger Finn Jensen.

Han oplever, at interessen for produktet særligt er til stede i USA, hvorfra Fastpasscorp har fået mange henvendelser fra amerikanske selskaber oven på MGM-episoden.

”MGM Hotels gik ud åbent og forklarede, at en del af grunden til deres hackerangreb var, at deres servicedesk havde udleveret data om deres brugere. Det har vi direkte kunnet aflæse i antallet af henvendelser, vi får fra store amerikanske virksomheder, der har fundet os, og som siger, at vi har et svar på det,” siger Finn Jensen.

Han forventer derfor, at 2024 vil give den vækst, som firmaet håbede at se allerede i 2023, ikke mindst på baggrund af et første kvartal af 2024, hvor salget ”er gået bedre end nogensinde”.

…………….

…efter knap 16 år på posten bliver stafetten givet videre.

”Jeg har passeret 70 år og har ikke længere kræfterne og energien. Vi har brug for en ny mand på posten, og heldigvis har vi i Anders Meyer en dygtig mand, som har været med i mange år,” siger Finn Jensen.

Han fortsætter som storaktionær og vil fortsat varetage en rolle som firmaets repræsentant over for nye kunder og kundeemner.

Scroll to Top