Danske FastPass funktioner NemId og KMD

Danske specialiteter til FastPass

This authentication method is a Danish specialty hence the text is in Danish

FastPassCorp har udviklet særlige funktioner til det danske marked. Det drejer sig om autentisering med NemID og adgang til KMD's systemer : CICS og OPOS.

 

Imidlertid har mange danske kunder efterspurgt muligheden for, at brugerne også kan vælge NemId. Vi er derfor glade for at annoncere, at vi kan levere NemId til FastPass baseret på javascript fra 1. november 2014.

Selvom brugeren naturligvis allerede har NemId, så kræves der tilmelding i FastPass. Teknisk skal vi knytte den skjulte identitet, som brugeren har hos Nets, med brugerens user-id i jeres system. 

. Det er vigtigt at betone, at brugerens CPR-nummer IKKE  anvendes af FastPass!

 

KMD passwords:

Især blandt danske kommuner er der et stort behov for at kunne håndtere passwords til KMD’s mainframe systemer, som kører under KMD/CICS og KMD/OPUS. Mange administrative medarbejdere anvender KMD passwords men også medarbejdere i hjemmehjælpen har behov for KMD’s systemer. Da meget af arbejdet foregår uden for normal arbejdstid, så kan et glemt password være et stort problem for brugeren. I samarbejde med KMD har FastPassCorp udviklet en connector til KMD’s systemer, baseret på KMD’s standard grænseflade. 

I Kommunernes IT-magasin (KIT) har service desk chef Lea Drasbæk fortalt om Varde Kommunes erfaring med FastPass og hvorledes de har nået en selvbetjeningsprocent på mere end 80%. Se artiklen

Løsning for glemte KMD password

Our clients